A Zöldház Manufaktúráról

Üdvözöljül a webáruházunkban!

Immáron több mint 20 éve foglalkozunk egészséges ételek készítésével. Ezalatt az idő alatt rengeteg étkezési irányzattal megismerkedtünk, s mára már úgy gondoljuk, az a legfontosabb, hogy mindenki megtalálja a saját maga és egészsége számára a legmegfelelőbbet. Épp ezért hoztuk létre mind a vendégházunkat, mind a termékvonalunkat. 

Mindkettőnk élete a főzés. 96-ban megnyitottuk vegetáriánus éttermünket Keszthelyen, s azóta lételemünk a finomabbnál finomabb ételek készítése, s olyan ízletes alternatívák kikísérletezése, amelyek mindenki számára megfelelőek, legyen szó bármilyen speciális igényről. Vendégházunkban szeretnénk minden vendégünk étkezési igényeit kielégíteni, legyen szó ételintoleranciáról (pl. glutén- vagy laktózérzéskenység), különböző diétákról, vegán vagy vegetáriánus életmódról, vagy egyszerűen csak a finom, de minőségi (bio) gasztronómia szeretetéről. Pihenje ki magát nálunk anélkül, hogy az étkezéssel kéne bajlódnia még a szabadsága alatt is!

Termékeinkkel szeretnénk olyan hiánypótló cikkekkel hozzájárulni a hazai bioétel piachoz, mint például a teljeskiörlésű ropogtatnivalók, a magkrémek vagy a gabonafasírtok. Forgalmazunk továbbá hortobágyi halakat, bio csirkehúst, bio borokat, s igény esetén lehetőség van vákumcsomagolt készételkiszállításra is. Hétvégente megtalálnak minket a budapesti MOM Biopiacon, míg termékeink országszerte jópár boltban elérhetőek. 

Folyomatosan keresünk újabb üzleti partnereket, így ha akár a szállásunk, akár a termékeink megtetszenek, keressenek meg minket és kérjék egyedi ajánlatunkat.

Kérjük kóstolja meg termékeinket!


Termékeink az alábbi boltokban találhatóak meg: