Rólunk

Kedves Látógatónk!

 

Sok szeretettel köszöntjük a Zöldház webáruházában!


A Zöldház termékeket a Balaton északi partján található Gyenesdiáson gyártjuk. Tapasztalatainkat a korábban üzemeltetett reform éttermünkben (keszthelyi Oázisban 1991-2000-ig) szereztük. Fő célunk mindig is az volt, hogy a mindennapi ételeink egészséges (lehetőleg  ökológiai termesztésű, finomítatlan, natúr) alapanyagokból , de a megszokott hazai ízek megtartásával készüljenek . Ehhez  a szellemiséghez  a családunk étkeztetésében is egyre inkább  ragaszkodtunk.

Működésünk  alatt többféle étkezési irányzattal ismerkedtünk meg, és mára már úgy gondoljuk, hogy az a legfontosabb, hogy mindenki megtalálja a saját maga és egészsége számára a legmegfelelőbbet. Épp ezért hoztuk létre  a vendégházunkat,  ahol a legkülönbözőbb étkezési igényeket is ki tudunk elégíteni , ínycsiklandó izekkel.

Link a panziora

Termékeinkkel szeretnénk olyan hiánypótló cikkekkel hozzájárulni a hazai egészséges ételkínálathoz, mint például a teljesőrlésű  ropogtatnivalók, az olajos magokból készült krémek vagy a gabona- és zöldségfasírtok.

Termékeink országszerte jó néhány bio boltban, reform nagykereskedésben megvásárolhatók. 

Folyomatosan keresünk újabb üzleti partnereket, így ha termékeink megtetszenek, keressenek meg minket és kérjék egyedi ajánlatunkat.

Várjuk Önöket szeretettel!

 Anikó és Béla